Контакти

Местоположение на автосервиз K3M АУТО

Местоположение на автосервиз K3M АУТО

адрес на сервиза: София, кв. Горубляне, ул. Владичина ливада 7, до стадиона

тел.: 0884 60 70 90, 0888 97 48 51

e-mail: info@k3m-auto.com

пътна карта:

При идване от центъра на София:

По Цариградско шосе се минава до разклона за Горубляне (след детелината за Младост и Дружба и след отбивката за Метро). Там се завива надясно, минава се покарай автомобилната борса и се продължава по Самоковско шосе направо. На отбивката за Младост също се продължава направо до следващия светофар, където се завива надясно. Минава се покрай кръчма Окото по улица с отделни платна за всяка посока и след 150 м се излиза на паркинга пред стадиона на Горубляне, където е сервиз K3M Ауто.

При идване от Бизнес парк София, Младост 4

Вариант 1: Минава се по бул. Александър Малинов (този, който отива към Младост 3, 2, 1 и Дружба) и на светофара веднага след отбивката за HIT се завива надясно. На следващото кръстовище се завива полуналяво (то това си е главният път), че другият пак ви връща към Бизнес парк София и се минава през Младост 3. На следващия светофар, който е при Община Младост и полицейското упрвление, се продължава направо, покрай 25-та поликлиника. В края на улицата завивате надясно и на кръстовището, което е след 50-100 м завивате наляво. Минавате покрай бетонов възел и след него пътят завива надясно, а след това наляво. Карайки все направо след това, покрай Ариана и Флорина, се излиза на Горубляне на Самоковско шосе. Там се завива надясно и се продължава направо до следващия светофар, където се завива надясно. Минава се покрай кръчма Окото по улица с отделни платна за всяка посока и след 150 м се излиза на паркинга пред стадиона на Горубляне, където е сервиз K3M Ауто.

Вариант 2: От Бизнес парк София се излиза на Околовръстен път, посока Горубляне (наляво) и се продължава до разклона за Горубляне, Самоков. На светофара се завива наляво и се минава през центъра на Горубляне. Минава се покрай един пешеходен светофар на центъра, след което на следващия светофар се завива наляво. Минава се покрай кръчма Окото по улица с отделни платна за всяка посока и след 150 м се излиза на паркинга пред стадиона на Горубляне, където е сервиз K3M Ауто.

При влизане в София от магистрала Тракия:

Минава се покрай мотел Черна котка (кабинката на КАТ), детелината на Околовръстен път, София Франс Ауто (от лявата страна), двореца Врана отдясно, разклона за Герман и на следващия светофар (Горублянско ханче), който разделя пътя за центъра, Младост, Дружба и Горубляне, се завива наляво. Продължава се направо покрай една газостанция до следващия светофар, където се продължава направо (то си е малко полунадясно, че чисто направо няма). Минава се покрай кръчма Окото по улица с отделни платна за всяка посока и след 150 м се излиза на паркинга пред стадиона на Горубляне, където е сервиз K3M Ауто.